+380 (67) 657-53-19
+380 (95) 349-33-59
+380 (67) 657-53-19
+380 (95) 349-33-59
Їжа на живому вогні
Піч Tulikivi оснащена духовкою з досконалою системою постійного відводу диму, подарує Вам чудову можливість насолодитися здоровою і по - справжньому смачною їжею з «руської печі»
Камінні печі Туліківі з духовою шафою є мрією справжніх гурманів. Духовка - це справжня російська піч в мініатюрі! Вона також, як і вся піч, зроблена з природного каменю. У ній можна готувати ароматний хліб, хрустку піцу, соковите м'ясо і надзвичайно смачну випічку і все це з особливим ароматом справжній дров'яної печі, виготовленої з повагою до традицій старих майстрів. Як працює піч?
Перед приготуванням їжі потрібно спочатку протопити саму піч. Це пов'язано з тим, що піч Туліківі є теплоаккумулюючою, і якщо топити тільки духовку, то камінь печі буде забирати тепло з духовки і вона довго не зможе утримувати її. Тому спочатку топимо піч, при цьому температура в духовці підніметься до 120 градусів за Цельсієм. При такій температурі вже можна готувати способом «томління», тобто тривалий час при невисокій температурі. Якщо ж потрібна температура вище, наприклад, 200 градусів, то прямо в духовку необхідно закласти дрова і протопити саму духовку.
Контроль температури в духовці ведеться за встановленим на печі термометром. Щоб зафіксувати потрібну для випічки температуру, недогорілі дрова завчасно скидаються вниз в топку каміна через заслінку на задній стінці духовки. Після цього потрібно почекати ще 20-30 хв для врівноваження температури по всій духовці і можна ставити страву. Після нагрівання духовки до температури 200-300 градусів, в духовці протягом 20 годин можна готувати, пекти, розігрівати їжу (замість мікрохвильової печі), а в кінці сушити фрукти і трави.
Корисне відео:
+380 (67) 657-53-19
+380 (95) 349-33-59
Ми працюємо в будні з 9:00 до 18:00